Tai – subtilaus skonio blyneliai, kurie patiks visiems šeimos nariams. Atsargiai: galite tiesiog nuryti liežuvį!
Jums reikės:
- – 2 kiaušinių
- – 25 ml pieno
- – 37 g miltų
- – 1 arbatinio šaukštelio citrinos sulčių
- – 40 g cukraus
- – Šiek tiek riebalų
Kaip gaminti?
Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių.
Kiaušinių trynius sumaišykite su pienu ir sijotais miltais.
Į kiaušinių baltymus įpilkite citrinos sulčių, plakite palaipsniui pildami cukrų. Turite gauti standžią konsistenciją.
Viską sumaišykite, pilkite į konditerinį maišelį.
Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, paskirstykite po visą paviršių.
Formuokite blynelius.
Uždenkite keptuvę dangčiu, apkepkite blynelius iš vienos pusės.
Nukelkite keptuvės dangtį, apverskite blynelius.
Patiekite su lydytu sviestu.
Skanaus!