Toks užkandis neliks nepastebėtas ant jūsų stalo. Svečiai jį suvalgys per porą minučių! Išvaizda ir nuostabus skonis jus tikrai nustebins!
Jums reikalingi produktai:
- Keturi kiaušiniai;
- Aštuoni silkės gabalėliai (paimkite lengvai pasūdytą);
- Vienas burokėlis;
- Pusė svogūno;
- 100 ml geriamojo vandens;
- Du valgomi šaukštai 6% obuolių acto;
- Vienas valgomas šaukštas cukraus;
- Trys nubraukti šaukštai majonezo;
- Petražolių papuošimui.
Kaip pradėti gaminti:
Išvirkite burokėlius ir kiaušinius.
Kol jie verda, smulkiai supjaustykite pusę svogūno ir suberkite į dubenį. Supilkite actą, vandenį ir cukrų. Išmaišykite ir palikite 20 minučių.
Stambiai sutarkuokite virtus burokėlius.
Virtus kiaušinius perpjaukite pusiau ir dėkite į lėkštę.
Išimkite trynius ir juos sutrinkite šakute.
Trynius sumaišykite su burokėliais, marinuotais svogūnais ir majonezu.
Užpildykite kiaušinių puseles įdaru.
Ant viršaus uždėkite po silkės gabalėlį ir papuoškite žolelėmis.
Skanaus!