Paprastas ir labai vykęs receptas!
Sudedamosios dalys:
- Miltai – 2 stiklinės
- Varškė – 250 g
- Sviestas – 6 šaukštai
- Cukrus – 4 šaukštai
- Druska – 1 žiupsnelis
- Kiaušinis – 1 vnt.
- Maistinė soda – 1 šaukštelis
- Vanilė pagal skonį
Paruošimas:
- Sumaišykite varškę, sviestą, kiaušinį, sodą, cukrų ir druską.
- Palaipsniui suberkite persijotus miltus ir išminkykite minkštą tešlą.
- Tešlą iškočiokite į lakštą ir sausainių formele išpjaukite norimos formos sausainukus.
- Pabarstykite ruošinius cukrumi ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
- Kepkite 180°C temperatūroje, kol taps auksinės spalvos.
- Mėgaukitės kartu su arbatos gėrimu!