Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Nuostabūs šašlykai arbatos marinate: nustebins skonis, aromatas ir spalva

Paslaptis slypi arbatoje!

Jums reikės:

  • 2 kg kiaulienos šašlyko
  • 50 g juodosios arbatos be priedų ir kvapiųjų medžiagų
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • Prieskonių pagal skonį
  • 3-4 pumpurų gvazdikėlių

Gaminimas:

  1. Užvirinkite arbatą ir palikite atvėsti.
  2. Sumaišykite visus prieskonius tarpusavyje: žoleles, gvazdikėlius, druską ir pipirus.
  3. Supjaustykite mėsą ir sudėkite į dubenį, tuomet suberkite prieskonius ir viską gerai išmaišykite.
  4. Tuomet ant mėsos užpilkite šaltą arbatą (ji turi visiškai apsemti mėsą) ir palikite marinuotis 8-12 valandų šaldytuve.
  5. Mėsą kepkite ant žarijų.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą valgė vieną patiekalą: kas tai buvo?

Melis šeima iš Italijos, panašu, atrado ilgo ir sveiko gyvenimo paslaptį. Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą pietums valgė tą patį patiekalą, ir net ekspertai teigia,...

Kaip taupyti degalus žiemą: specialistai pasidalijo penkiais veiksmingais patarimais

Degalų taupymas žiemą – daugelio vairuotojų aktuali užduotis. Dėl žemos temperatūros ir sudėtingų oro sąlygų padidėja kuro sąnaudos, tačiau ekspertai pateikia kelis paprastus patarimus,...
---