Gaivios burokėlių salotos pagal šį receptą jus pradžiugins ir tuo pačiu užtikrins pakankamą vitaminų kiekį jūsų organizmui.
Jums reikės:
- 250 g silkės arba rūkytos lašišos (galima naudoti ir rūkytą vištieną)
- 250 g virtų burokėlių
- 300 g virtų bulvių
- 150 g virtų morkų
- 4 kiaušinių
- 80 g raudonojo svogūno
- 150 g marinuotų agurkų
- 200 g žalių obuolių
- 90 g majonezo
- druskos ir pipirų pagal skonį
Gaminimas:
Pasirinkite kokybiškus ingredientus. Obuoliai turi būti tvirti ir sultingi. Išvirkite bulves, morkas, burokėlius ir kiaušinius. Būkite atsargūs, kad jų nepervirtumėte.
Silkės filė supjaustykite mažais gabalėliais. Bulves, morkas, burokėlius, svogūnus ir agurkus supjaustykite mažais kubeliais.
Nulupkite ir nuvalykite obuolius, sutarkuokite juos ir nupilkite sultis. Sumaišykite visus ingredientus, įdėkite majonezo ir kruopščiai sumaišykite.
Salotos gali būti papuoštos šviežiomis žolelėmis, tokiomis kaip krapai, petražolės ar svogūnų laiškai.
Skanaus!