Jums reikės:
500 g vištienos kepenėlių
5 kiaušinių
3 morkų
2 svogūnų
4 marinuotų agurkų
2 lydytų sūrių
3 šaukštų augalinio aliejaus
Druskos
Žolelių
Kaip gaminti?
Nuplaukite vištienos kepenėles, virkite 20 minučių pasūdytame vandenyje (galite įdėti lauro lapelių ir juodųjų pipirų žirnelių).
Sutarkuokite virtus kiaušinius (trynius ir baltymus tarkuokite atskirai), lydytą sūrį, morkas ir agurkus.
Apkepkite smulkintą svogūną.
Sluoksniuokite salotas (kiekvieną sluoksnį pertepkite majonezu).
1 sluoksnis: pusė morkų ir svogūnų mišinio.
2 sluoksnis: pusė smulkintų kepenėlių.
3 sluoksnis: marinuoti agurkai.
4 sluoksnis: pusė morkų ir svogūnų mišinio.
5 sluoksnis: pusė smulkintų kepenėlių.
6 sluoksnis: tarkuotas lydytas sūris.
7 sluoksnis: tarkuoti kiaušinių baltymai.
8 sluoksnis: tarkuoti kiaušinių tryniai.
Papuoškite salotas žolelėmis ir laikykite šaldytuve 2 valandas.