Mėsos salotos skamba kiek neįprastai, tačiau jos labai skanios. Paskubėkite kuo greičiau jas pasigaminti, šios salotos užburs jus savo skoniu!
Ingredientai:
- virta mėsa (jautiena, kiauliena, vištiena) – 350 g
- svogūnai – 120 g
- morkos – 150 g
- marinuoti agurkai – 150 g
- majonezas – pagal skonį
- sviestas – 1 valgomasis šaukštas
- augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas
- druska, pipirai – pagal skonį.
Gaminimas:
Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje apie 10 minučių, pasūdykite pagal skonį. Pakepintus svogūnus sudėkite į salotų dubenį.
Morkas supjaustykite nedidelėmis juostelėmis, pasūdykite pagal skonį. Apkepkite morkas ir sumaišykite su svogūnais bei atvėsinkite. Sudėkite smulkiai pjaustytus raugintus agurkus ir kubeliais pjaustytą virtą mėsą. Pagal skonį į salotas įdėkite majonezo ir įberkite pipirų. Išmaišykite ir padėkite salotas į šaldytuvą 30 minučių pastovėti. Skanaus.