Šeštadienis, 23 lapkričio, 2024

Naujausi

Pyragėliai su kopūstais. Ir soti vakarienė, ir gardus užkandis

Šie pyragėliai su kopūstais yra be galo gardūs. Jie tinka ir kaip atskiras patiekalas pietums ar vakarienei, ir kaip šaltas užkandis. Paragaukite!

Sudėtis

  • pusė stiklinės aliejaus
  • pusė stiklinės šalto vandens
  • 400 g miltų
  • kopūstas
  • svogūnai
  • morkos
  • prieskoniai

Gaminimas

Sumaišykite aliejų su vandeniu. Pamažu sudėkite miltus ir užminkykite tešlą. Uždenkite plėvele ir leiskite pailsėti, kol paruošite įdarą.

Susmulkinkite kopūstą, supjaustykite svogūnus ir morkas. Viską patroškinkite. Neužmirškite pagardinti patinkančiais prieskoniais. Įdarą galite pritaikyti ir pagal savo skonį – pridėti grybų ar dar ko nors.

Palikite įdarą atvėsti ir paruoškite pyragėlius. Iškočiokite tešlą ir išspauskite apskritimus. Įdėkite įdaro ir sandariai užspauskite galus. Paruoštus pyragėlius dėkite ant kepimo skardos, sutepkite kiaušinio plakiniu. Galite pabarstyti ir sezamo sėklomis. Pašaukite į iki 180-200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Stebėkite, kada pyragėliai parusvės. Jie iškepa gana greitai.

pica

Kol pyragėliai su kopūstais kepa, galite užsikaisti arbatos. Šis patiekalas puikiai prie jos tiks.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---