Šiems pyragėliams nereikia daugybės ingredientų, todėl juos paruošite gana nesudėtingai. O visą vargą atpirks nuoširdžios šeimos narių pagyros!
Sudėtis
- 250 g bulvių
- alyvuogių aliejaus
- 350 g kopūstų
- čili pipirų
- 150 ml vandens
- krapų
- 125 g mocarela sūrio
- 150 g didelio skersmens dešros gabaliukų
- džiūvėsėlių
- svogūnų
Kaip pagaminti
Bulves nulupkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais ir apkepkite keptuvėje, kad gautų aliejaus. Pasūdykite ir sudėkite plonai supjaustytą ar sutarkuotą kopūstą. Pagardinkite trupučiu čili pipirų, užpilkite vandens ir leiskite pravėsti.
Suberkite supjaustytą svogūną, susmulkintus krapus ir kubeliais supjaustytą mocarelą. Išmaišykite ir šį įdarą suvyniokite į dešros gabalėlius.
Sudėkite į riebalais išteptą kepimo skardą, prieš tai šios dugną apibarstę džiūvėsėliais. Kepkite 10-20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Viskas, baigta.