Paragaukite šių subtilių vamzdelio pavidalo pyragėlių, užpildytų kremu. Gaminkite juos pagal šį receptą ir tikrai liksite sužavėti!
Jums reikės:
Tešlai:
- 4 kiaušinių
- 140 g cukraus
- 1 pakelio vanilinio cukraus
- 8 šaukštų pieno
- 8 šaukštų paprastų miltų
- 8 šaukštų augalinio aliejaus
- 1 pakelio kepimo miltelių
Kremui:
- 400 ml pieno
- 1 trynio
- 50 g cukraus
- 1 citrinos žievelės
- 2 šaukštų kukurūzų krakmolo
- 1 šaukšto paprastų miltų
- 20 g sviesto
Gaminimo eiga:
Kiaušinius įmuškite į dubenį ir išplakite kartu su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Plakite elektriniu maišytuvu pačiu didžiausiu greičiu, kol susidarys tirštos baltos putos.
Įpilkite šiek tiek pieno, sudėkite minkštą sviestą ir vėl viską gerai išplakite.
Galiausiai į ruošinį palaipsniui įmaišykite persijotus miltus kartu su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir supilkite į ją paruoštą tešlą.
Kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
Išimkite iškeptą biskvitą ir palikite ant popieriaus atvėsti.
Kol aušta, galite pasiruošti kremą.
Į puodą supilkite pieną ir sudėkite visus ingredientus, išskyrus sviestą.
Visą laiką maišykite šluotele, kol gausis tirštas kremas.
Nuimkite nuo viryklės, įdėkite minkštą sviestą, išmaišykite ir leiskite atvėsti, retkarčiais vis pamaišydami.
Atvėsusį, ant kepimo popieriaus esantį biskvitą supjaustykite vienodo dydžio stačiakampiais.
Kiekvieną ištepkite paruoštu kremu, suvyniokite į tūteles ir taip pat kremu aptepkite visus šonus.
Šie pudingo suktinukai bus labai minkšti ir kvapnūs!
Prieš patiekiant juos ant stalo, galite apibarstyti cukraus pudra arba apšlakstyti ištirpintu šokoladu.
Linkime gero skonio!