Home Receptai Desertai Nusipirkite paprastą sluoksniuotą tešlą ir per 15 minučių pagaminkite desertą, kuris pranoks net klasikinius profitrolius. Šio recepto norės visi!

Nusipirkite paprastą sluoksniuotą tešlą ir per 15 minučių pagaminkite desertą, kuris pranoks net klasikinius profitrolius. Šio recepto norės visi!

0
Nusipirkite paprastą sluoksniuotą tešlą ir per 15 minučių pagaminkite desertą, kuris pranoks net klasikinius profitrolius. Šio recepto norės visi!

Puiki ir visiškai paprasta idėja, kaip sunaudoti sluoksniuotą tešlą, kuri gali pakeisti klasikinius plikytos tešlos pyragaičius – profitrolius.

Tai tikrai lengva, greitai paruošiama ir fantastiškai skanu, būtinai pabandykite tai pasigaminti namuose.

Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

  • 1 pakuotės sluoksniuotos tešlos (pirkau atšaldytą)
  • 1 pakelio vanilinio pudingo be virimo (pirkau pudingą, kurio nereikia virti)
  • 300 ml pieno
  • 300 ml plaktos grietinėlės

Pasirinktinai:

  • Skiltelėmis pjaustytų obuolių
  • Cukraus
  • Sviesto
  • Cinamono

Gaminimo eiga:

Sluoksniuotą tešlą supjaustykite kvadratėliais, naudodami specialią tešlos pjaustyklę.

Apšlakstykite pienu ir 15-20 minučių pašaukite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.

Išplakite pudingą su šaltu pienu.

Jei gaminate iš klasikinio pudingo, tai išvirę, kremą uždenkite folija ir palikite atvėsti.

Suplakite grietinėlę atskirai ir sujunkite abi mases į vieną.

Perpjaukite iškeptos tešlos biskvitus išilgai per vidurį.

Konditeriniu maišeliu užtepkite kremo ant vienos pusės, uždėkite pyrago viršų ir desertas bus paruoštas!

Jei norite, galite pridėti vaisių, rekomenduojame naudoti karamelizuotus obuolius.

Supjaustykite obuolius kubeliais.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą.

Sudėkite obuolius, suberkite cukrų, cinamoną ir gerai išmaišykite.

Kai obuoliai suminkštės, ant perpjautos sluoksniuotos tešlos pirmiausia sudėkite obuolius.

Tada sluoksniuokite kremą ir uždenkite antrąja tešlos dalimi.

Patiekite ant stalo.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga: