Jums reikės:
Tešlai:
- 750 g miltų
- 1 arb. š. druskos
- 500 ml vandens
- 200 g sviesto
Įdarui:
- Ryšelio svogūnų laiškų
- 7 virtų kiaušinių
- Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Kaip gaminti?
Paruoškite tešlą. Sumaišykite miltus, druską ir vandenį.
Tešlą iškočiokite ir supjaustykite gabalėliais.
Kiekvieną gabalėlį susukite į rutulį.
Į gilų dubenį supilkite ištirpintą sviestą.
Tešlos rutuliukus panardinkite į sviestą.
Susmulkinkite svogūnų laiškus ir pakepinkite sausoje keptuvėje.
Kiaušinius supjaustykite kubeliais, sumaišykite su druska ir pipirais.
Kiaušinius sumaišykite su svogūnais.
Tešlos gabalėlius iškočiokite į apskritimus.
Į centrą įdėkite įdarą ir susukite.
Sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepkite 190°C temperatūroje maždaug 30 minučių.
Skanaus!