Galvojate, kaip nustebinti svečius po skanios vakarienės? Šis desertas tikrai nepaliks abejingų, būtinai jį išbandykite!
Ingredientai:
Tešlai:
- Kiaušiniai – 2 vienetai
- Cukrus – 1 valgomasis šaukštas
- Margarinas arba sviestas – 150 gramų
- Miltai – 2 puodeliai.
Įdarui:
- Kondensuotas pienas – 1 skardinė
- Žemės riešutai ar kiti riešutai – 250 gramai.
Gaminimas:
Išlydytą sviestą ir margariną sumaišykite su cukrumi ir kiaušiniais, tada suberkite miltus ir suminkykite tešlą.
Tešlą paskirstykite ant stalo, pakočiokite, bet nelabai plonai.
Ant viršaus tolygiai sudėkite riešutus ir viską užpilkite kondensuotu pienu.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol desertas paruduos.