Skanus pyragas su grietine ir šokoladu. Tai labai paprastas, greitai paruošiamas pyragas ir kiekvieną kartą galite jį paruošti skirtingai! Pavyzdžiui, tešlai galite naudoti kakavą arba šokolado, ar vaisių pudingą.
Tai priklauso nuo jūsų, bet galutinis rezultatas jums tikrai patiks!
Jums reikės:
Tešlai:
- 5 kiaušinių
- 5 šaukštų cukraus
- 5 šaukštų rupių miltų
- 2 šaukštų kakavos
- 5 šaukštų vandens
- 5 šaukštų aliejaus
- 1/2 pakelio kepimo miltelių
Pudingui:
- 700 ml pieno
- 5 šaukštų cukraus
- 2 pakelių vanilinio pudingo
Pyrago aptepimui:
- 500 g grietinės
- 3 šaukštų cukraus pudros
- 250 ml plaktos grietinėlės
- šokolado pabarstymui
Gaminimo eiga:
Pirmiausia išvirkite vanilinį pudingą (įpilkite cukraus, aš įdedu 4-5 šaukštus, jei mėgstate saldžiau – drąsiai dėkite dar).
Kiaušinius išplakite su cukrumi iki vientisos masės.
Po truputį įpilkite aliejaus ir vandens.
Galiausiai tiesiog įmaišykite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir kakava.
Tešlą paskleiskite ant kepimo skardos, kurią prieš tai išklokite kepimo popieriumi, o šaukštu paskleiskite paruoštą pudingą.
Dabar galite kepti.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.
Iškepus leiskite pyragui atvėsti ir ant viršaus paskleiskite kremo sluoksnį.
Išplakite grietinėlę su cukrumi iki vientisos masės, o grietinę išplakite rankiniu būdu.
Viršų galite papuošti su šokoladu.
Linkime gero skonio!