Tešlą paruošite vos per 5 minutes, o pyrago skonis jus tikrai maloniai nustebins.
Vietoj braškių galite naudoti avietes, serbentus, mėlynes bei kitas uogas ar vaisius. Jei rinksitės rūgščius vaisius, reikia dėti daugiau cukraus.
Jums reikės:
- 250 g varškės
- 250 g sviesto
- 250 g cukraus
- 250 g pusiau rupių miltų
- 4 kiaušinių
- 1 pakelio kepimo miltelių
- Braškių (ar kitų uogų)
Kaip gaminti?
Išplakite kiaušinius su cukrumi.
Sudėkite suminkštėjusį sviestą.
Sudėkite varškę ir išmaišykite.
Palaipsniui suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Viską gerai išmaišykite.
Supilkite tešlą ant riebalais išteptos ir miltais pabarstytos kepimo skardos.
Sudėkite braškes.
Pašaukite į iki 180°C temperatūros įkaitintą orkaitę.
Kepkite 25-30 min.
Skanaus!