Šį pyragą pagaminsite vos iš kelių nebrangių maisto produktų, o jo skonis jūsų tikrai nenuvils!
Jums reikės:
Tešlai:
2 šaukštų pieno
2 šaukštų miltų
1,5 šaukšto cukraus
6 šaukštų kakavos
4 šaukštelių kepimo miltelių.
Kremui:
2 šaukštų pieno
1 šaukšto cukraus
3 šaukštų miltų
1 kiaušinio.
Kaip gaminti?
✔ Sumaišykite visus sausus ingredientus: miltus, cukrų, kakavą ir kepimo miltelius. Įpilkite šilto pieno, ir viską gerai išmaišykite.
✔ Tešlą supilkite į kepimo indą, kepkite 40 minučių 180 C laipsnių temperatūroje.
✔ Kremą ruoškite atskirame dubenyje. Dubenyje išplakite kiaušinį su cukrumi ir miltais, į gautą masę supilkite karštą pieną, ir pakaitinkite ant silpnos ugnies. Nuolat maišydami, užvirkite kremo masę.
✔ Paruoštą šokoladinį biskvitą padalinkite į 2 arba 3 dalis, sutepkite šiltu kremu. Pyrago papuošimas priklausys nuo jūsų norų ir fantazijos.