Paruoškite šį unikalų saldų desertą, paremtą „YouTube“ kanalo vaizdo medžiaga. Tai fantastiško ir labai minkšto deserto idėja, jo nereikia kepti orkaitėje, o ruošiama jis ant viryklės. Be to, paprasto plastikinio butelio dėka jis atrodys labai gražiai – niekas namuose neįsivaizdavo, kad aš jį padariau pati!
Jums reikės:
- 3 kiaušinių
- 250 g cukraus
- 200 ml pieno
- 100 ml aliejaus
- 300 g rupių miltų
- 10 g kepimo miltelių
- 2 šaukštų kakavos
- 2 šaukštų rupių miltų
- 0,5 l plastikinio butelio
Gaminimo eiga:
Į indą įmuškite kiaušinius, įberkite cukraus ir išplakite. Supilkite pieną ir aliejų, ir gerai išmaišykite. Miltus išmaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į masę. Paruoštą tešlą padalinkite į dvi dalis.
Vieną dalį sumaišykite su kakava, kitą – su miltais.
Platesnį puodą ištepkite riebalais ir pabarstykite miltais, į vidurį įdėkite storesnio stiklo stiklinę.
Perpjaukite plastikinį butelį per pusę ir apverstą aukštyn kojomis, užvožkite ant stiklinės.
Ant viršaus pakaitomis pilkite šviesią ir tamsią tešlą, kad ji sudarytų gražų raštą.
Galiausiai išimkite iš centro plastikinį butelį.
Puodą uždenkite dangčiu ir ant silpnos ugnies kepkite apie 45-50 minučių.
Iškepus nuimkite dangtį, išimkite pyragą iš puodo.
Galite apibarstyti cukraus pudra, supjaustykite ir patiekite.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: