Ingredientai
- kiaušiniai – 2 vnt.
- cukrus – 1 puodelis
- grietinė – 1 puodelis
- sviestas – 200 g
- vanilinis cukrus – 1 paketėlis
- soda – 1 nepilnas šaukštelis
- razinos arba džiovinti abrikosai – 0,5 stiklinės
- miltai – 2 stiklinės
- cukraus pudra – 2 valg. š.
Gaminimo eiga
- Sviestą ištrinkite su cukrumi, įmuškite vieną kiaušinį, supilkite grietinę, suberkite vanilinį cukrų, miltus ir sodą.
- Išmaišykite tešlą, suberkite razinas arba smulkintus džiovintus abrikosus. Sudėkite į aliejumi išteptą formą.
- Kepkite 200°C temperatūroje 40–50 min. Iškepusį pyragą pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus!