Jums reikės:
- 200 g apelsinų (su žievele)
- 40 ml pieno arba vandens
- 50 ml augalinio aliejaus
- 120 g cukraus
- 2 kiaušinių
- 130 g miltų
- 7 g kukurūzų krakmolo
- 7 g kepimo miltelių
- 0,5 g druskos
Kaip gaminti?
- Miltus persijokite su druska, kepimo milteliais ir kukurūzų krakmolu.
- Smulkiai supjaustykite apelsiną, pašalinkite sėklas.
- Į trintuvės indą suberkite smulkintą apelsiną, supilkite pieną ir augalinį aliejų. Sutrinkite iki vientisos masės. Suberkite cukrų, įmuškite kiaušinius ir viską gerai suplakite.
- Suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite.
- Kepkite 160°C temperatūroje 40-50 minučių.
- Galite paskaninti šokoladiniu glajumi, cukraus pudra ar cukruotais vaisiais.
Skanaus!