Ingredientai:
- lavašas – 2 lapai,
- vištiena ar kumpis – 100 g,
- kietasis sūris – 50 g,
- kiaušiniai (1 trynys – viršui sutepti) – 2 vnt.,
- pomidorai – 100 gramų,
- sezamo sėklos,
- druska, pipirai, prieskoniai (pagal skonį).
Gaminimo eiga:
Į keptuvę įklokite vieną lavašą (galite apkirpti, jei keptuvė mažesnė). Sutarkuokite sūrį, smulkiai supjaustykite pomidorą ir vištieną ar kumpį. Ant lavašo užberkite pusę sūrio ir supilkite kiaušinius, išplaktus šakute (su druska ir pipirais).
Ant viršaus užberkite mėsą, pomidorus ir antrąją sūrio pusę, tada uždėkite antrą lavašo lapą. Viršų sutepkite kiaušinio tryniu ir pabarstykite sezamo sėklomis.
Kepkite keptuvėje ant silpnos ugnies 5 minutes, tada atsargiai apverskite ir kepkite dar 5 minutes uždengę dangčiu.
Skanaus!