Paruoškite svečiams šį skanų užkandį iš 5 ingredientų pagal šį „YouTube“ kanalo receptą.
Tai užtruks tik kelias minutes, o svečiai bus tikrai sužavėti!
Jums reikės:
- 600 g sluoksniuotos tešlos
- 500 g maltos mėsos
- 1 svogūno
- 100 g mocarelos
- 1 kiaušinio
- 20 ml vandens
- prieskonių: druskos, maltų juodųjų pipirų arba žolelių pagal skonį
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite į 6 lygias dalis.
Dubenyje sumaišykite faršą su smulkiai supjaustytais svogūnais, druska, prieskoniais, vandeniu ir gerai išmaišykite rankomis.
Suformuojame pakankamai didelius rutuliukus ir ant kiekvieno sluoksniuotos tešlos gabalėlio uždėkite mėsos.
Tada įsprauskite į faršą sūrio gabalėlį.
Sujunkite priešingų pusių tešlos kampus, kad faršas liktų viduje.
Paruoškite kepimo popieriumi padengtą kepimo skardą ir ant jos išdėliokite paruoštus rutuliukus sulipinta dalimi žemyn.
Patepkite kiaušinio tryniu, viršų su žirklėmis įkirpkite, kad gautųsi žvaigždės forma.
Šiek tiek pradarytomis orkaitės durelėmis kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Galite patiekti su mėgstamu padažu.
Skanios mėsos „karūnėlės” yra paruoštos!
Gero apetito!
Visą procedūrą ir visą gamybos procesą galite pamatyti šiame vaizdo įraše: