Puikus ir gaivus desertas iš vaisių su kremu ir baltu šokoladu. Fantastiškai skanu ir paprasta!
Jums reikės:
- 250 ml vyšnių sulčių (iš kompoto)
- 100 g ilgų sausainių
- 1 l pieno
- 2 vanilinių pudingų pakelių, iš viso 80 g
- 5 šaukštų cukraus
- 100 g baltojo šokolado
- 500 ml vandens
- 250 g vyšnių (konservuotų)
- 3 šaukštų krakmolo
Taip pat, vietoj sulčių galite naudoti šviežius vaisius ir jei reikia, koreguokite cukraus kiekį.
Gaminimo eiga:
Ilgus sausainius pamirkykite vyšnių sultyse ir sudėkite ant formos dugno.
Paruoškite kremą.
Sumaišykite pudingo miltelius, cukrų, pieną ir išvirkite tirštą pudingą.
Nukelkite nuo viryklės, įdėkite baltojo šokolado ir maišydami jį ištirpinkite.
Kremą supilkite ant sausainių sluoksnio.
Dabar paruoškite viršutinį sluoksnį.
Į vandenį įpilkite vyšnių, cukraus ir kukurūzų krakmolo.
Užkaiskite ir virkite, kol sutirštės.
Gautą masę paskirstykite ant kremo.
Leiskite atvėsti ir patiekite.
Gero apetito!