Jis pavyks iš pirmo karto!
Ingredientai:
- paruošta tešla – 500 g
- aguonos – 200 g
- kiaušinis – 1 vnt.
- cukrus – 200 g
- pienas – 1 valgomasis šaukštas
- vanduo – 0,5 l
- druska – 1 žiupsnelis.
Paruošimas:
- Užpilkite aguonas vandeniu ir virkite pusvalandį, tada vandenį nupilkite ir sumalkite aguonas per mėsmalę su cukrumi ir žiupsneliu druskos.
- Padalinkite iš anksto pagamintą tešlą į 4 dalis
- Kiekvieną dalį plonai supjaustykite ir padenkite aguonų įdaru, tada suvyniokite.
- Suktinukus išdėliokite ant kepimo popieriumi padengtos skardos ir patepkite plaktu kiaušiniu, ir apibarstykite sausomis aguonomis.
- Kepkite 200 °C temperatūroje, apie 30 minučių.
Gero apetito!