Prancūziškos salotos su ananasais atkeliavo iš prancūzų čigonų, su kuriomis teko susidurti Šerlokui Holmsui. Aštrus, originalus ir nepamirštamas skonis.
Kaip nustebinti svečius, kurie atvyko? Žinoma, nauju patiekalu. Štai kur tinka mūsų salotų su konservuotais ananasais receptas.
Šeimininkė įvairiais būdais ruošė ir patiekė salotas su konservuotais ananasais ir vynuogėmis. Galima ir salotų dubenyje, maišant ingredientus, ir porcijomis indeliais, viską išdėstant sluoksniais.
Puiki idėja – patiekti salotas užkandžio torto pavidalu , sudėti į kulinarinį žiedą arba sudėti į gilų dubenį, o paskui papuošti vynuogėmis.
Bet kokiu atveju tai neturi įtakos skoniui. Salotos yra tokios skanios, kad jas valgant labai sunku sustoti.
Jums reikės:
200 g parmezano ar bet kokio kito kietojo sūrio
400 g vynuogių be sėklų
300 g konservuotų ananasų
3 šaukštai majonezo
1–2 česnako skiltelės
druska pagal skonį
Gaminimas:
Ananasus supjaustykite kubeliais, vynuogės – per pusę. Kietą sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Sudedamąsias dalis sumaišykite su majonezu ir smulkintu česnaku. Druska, jei reikia.
Prancūziškos salotos su ananasais paruoštos. Patiekite jas ant stalo ir džiaukitės pagyromis. Pabandykite paruošti bent šiek tiek šių skanių salotų su ananasais. Visiems tikrai patiks!