Home Receptai Šiam pomidorų sulčių receptui nereikia sulčiaspaudės. Išbandykite su šviežiu derliumi!

Šiam pomidorų sulčių receptui nereikia sulčiaspaudės. Išbandykite su šviežiu derliumi!

0
Šiam pomidorų sulčių receptui nereikia sulčiaspaudės. Išbandykite su šviežiu derliumi!

Garantuojame, jog dar negaminote pomidorų sulčių pagal tokį paprastą receptą!

Sudėtis:

pomidorai

druska (pagal skonį)

Gaminimas:

Supjaustykite pomidorus į 4 dalis ir tuomet sumalkite mėsmale.

Gautą masę supilkite į puodą ir virkite 10 minučių.

Tuomet gautas sultis supilkite į stiklinį indą. Naudokite sietelį, kad neliktų nuosėdų.

Tuomet sultis vėl galite supilti atgal į puodą. Paragaukite ir įberkite druskos.

Vienam litrui sulčių patariama naudoti 0,5 arbatinio šaukštelio druskos.

Tuomet virkite sultis iki užvirimo, supilkite į stiklainius.

Padėkite stiklainius aukštyn kojomis ir apvyniokite antklodėmis, kol sultys visiškai atvės.

Sėkmės!