Tai tiesiog labai skanu!
Sudedamosios dalys:
- Malta mėsa – 500 g
- Pomidorai – 6 vnt.
- Grybai – 3 vnt.
- Sūris – 80 g
- Česnakai – 3 skiltelės
- Svogūnas – 1 vnt.
- Kalendra – 1 ryšulėlis
- Augalinis aliejus – 2 šaukštai
- Druska ir pipirai pagal skonį.
Paruošimo eiga:
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite.
Į svogūnus sudėkite kubeliais supjaustytus grybus ir dar pakepinkite 3 minutes.
Tada sudėkite maltą mėsą ir kepkite 7 minutes, kol mėsa suminkštės.
Paruoškite pomidorus: nupjaukite viršūnėles ir šaukšteliu išimkite minkštimą.
Įdarą pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įdėkite česnakų.
Pomidorų minkštimą supjaustykite peiliu, sudėkite į įdarą ir troškinkite dar 3 minutes.
Į įdarą įberkite smulkintų kalendrų.
Pomidorus pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Įdarykite pomidorus, ant viršaus uždėkite tarkuoto sūrio ir prispauskite kepurėle.
Ištepkite kepimo indą riebalais ir sudėkite įdarytus pomidorus.
Ant viršaus supilkite likusias pomidorų sultis ir kepkite 190°C temperatūroje 20 minučių.
Gero apetito!