Puikus ir greitai paruošiamas naminių pyragėlių receptas, pagal kurį tikrai gali pasiruošti kiekvienas. Tiesiog vykdykite šias paprastas „YouTube“ kanalo instrukcijas ir turėsite fantastišką desertą!
Jums reikės:
Tešlai:
- Paprastų miltų – 150 g
- Vandens – 350 ml
- Sviesto – 150 g
- Kiaušinių – 3 vnt.
- Druskos – 1/4 šaukštelio
Kremui:
- Plakamosios grietinėlės nuo 33% riebumo – 200 ml
- Varškės – 170 g
- Cukraus pudros – 50-100 g
Gaminimo eiga:
Į puodą įdėkite sviestą ir įpilkite vandens, perkelkite ant ugnies ir leiskite ištirpti.
Suberkite miltus ir nuolat maišydami suformuokite vienalytę tešlą.
Tešlą sudėkite į kitą dubenį ir atidėkite į šalį.
Kitame dubenyje lengvai išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos.
Dar į šiltą tešlą palaipsniui, mažomis porcijomis, įmaišykite visus kiaušinius.
Plakite, kol gausite kreminę tešlos konsistenciją.
Tešlą sudėkite į konditerinį maišelį ir ant išklotos popieriumi skardos suformuokite mažus apskritimus.
Įkaitinkite orkaitę iki 250 laipsnių temperatūros ir kepkite 10 minučių (stebėkite).
Tada išimkite pyragėlius ir įdarykite juos kremu.
Tiesiog išplakite grietinėlę su varške ir cukrumi, kad gautumėte tolygų kremą.
Per pusę perpjaukite pyragėlius, užpildykite juos ir galite patiekti!
Gero apetito!
Vaizdo medžiaga: