Ar buvo taip, kad jus netikėtai aplankė svečiai ir jūs neturite kuo juos pavaišinti? Nenusiminkite! Išbandykite šį receptą iš „YouTube“ kanalo ir greitai paruoškite šiuos skanius plikytos tešlos pyragėlius su puikiu įdaru!
Jums reikės:
- 350 ml vandens
- 1/2 šaukštelio druskos
- 75 g sviesto
- 230 g paprastų miltų
- 2 šaukštų kukurūzų krakmolo
- 3 kiaušinių
- 1 šaukštelio kepimo miltelių
Kremui:
- 400 ml pieno
- 2 pakelių plakamos grietinėlės
- 1 šaukšto „Nutellos“ kremo
- 2 bananų
- cukraus pudros
Gaminimo eiga:
Į puodą supilkite vandenį, padėkite ant viryklės ir įjunkite, kad po truputį šiltų.
Įdėkite sviesto , įberkite druskos, miltų, išjunkite viryklę ir maišykite apie 4 minutes, kol gausite vientisą, gerai išmaišytą tešlą.
Sudėkite tešlą į dubenį ir 5 minutėms padėkite į šaldytuvą.
Tada į ją įberkite kukurūzų krakmolą. Viską išmaišykite.
Dabar po vieną įmuškite kiaušinius.
Tada įpilkite dar šaukštelį kepimo miltelių ir dar kartą gerai viską išplakite maišytuvu.
Tada 10 minučių padėkite tešlą į šaldytuvą.
Praėjus šiam laikui, tešlą sudėkite į konditerinį maišelį ir ant kepimo popieriumi išklotos skardos suformuokite vidutinio dydžio pyragėlius.
Įdėkite skardą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 180°C temperatūroje apie 30 minučių.
Iškeptus pyragėlius padėkite į šaldytuvą 30 minučių ir tuo tarpu paruoškite kremą.
Į dubenį supilkite pieną, įpilkite 2 pakelius plakamosios grietinėlės ir gerai išplakite.
Tada įmaišykite „Nutellos“ kremo ir paruoštą kremą sudėkite į konditerinį maišelį.
Nulupkite bananus ir supjaustykite juos griežinėliais.
Išimkite pyragėlius iš šaldytuvo, juos perpjaukite, į vidų įdėkite tris bananų griežinėlius, uždėkite kremo ir vėl uždenkite pyragėlio viršumi.
Galiausiai pabarstykite cukraus pudra ir galite patiekti.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: