Home Receptai Desertai Pats paprasčiausias plikytų pyragėlių receptas. Juos pagamins net pradedantieji!

Pats paprasčiausias plikytų pyragėlių receptas. Juos pagamins net pradedantieji!

0
Pats paprasčiausias plikytų pyragėlių receptas. Juos pagamins net pradedantieji!

Skanių ir kartu lengvai paruošiamų plikytų pyragėlių receptas, kurio autorė – ponia Liucija B. Šie pyragėliai yra fantastiškai skanūs, ir juos gali paruošti net pradedantieji kulinarai. Pagaminti pagal šį receptą, jie tikrai bus skanūs!

Jums reikės:

  • 300 ml vandens
  • 150 g sviesto
  • 150 g pusiau rupių miltų
  • Žiupsnelio druskos
  • 4 kiaušinių

Kremui:

  • 1 pakelio vanilinio pudingo
  • 400 ml pieno
  •  plakamos grietinėlės

Gaminimo eiga:

Paruoškite puodą su storu dugnu.

Užvirkite vandenį su sviestu ir žiupsneliu druskos.

Ištirpinkite sviestą, leiskite mišiniui užvirti ir suberkite miltus.

Maišykite, kol visi ingredientai susimaišys.

Turite nuolat maišyti, kad tešla nepridegtų ir lengvai atsiskirtų nuo sienelių.

Kai tešla bus vientisos tekstūros, leiskite jai atvėsti.

Palaipsniui įmaišykite 4 kiaušinius.

Juos į tešlą įmaišykite po vieną, tešla turi būti vientisa.

Sudėkite tešlą į konditerinį maišelį ir formuokite plikytus pyragėlius ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.

Kepimo popierių apipurkškite vandeniu.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.

Kremą išvirkite su pienu, o kai atvės, įmaišykite plaktą grietinėlę.

Iškeptus ir atvėsusius pyragėlius perpjaukite per pusę ir užpildykite kremu.

Jei nenorite gaminti kremo, galite tiesiog užpildyti plakta grietinėle, tai dar paprasčiau ir greičiau!

Linkime gero skonio!

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].