Jums reikės:
200 g pievagrybių
1 stiklinės grietinėlės
2 šaukštų sviesto
2 česnako skiltelių
1 šaukštelio alyvuogių aliejaus
2 šakelių čiobrelių
Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Kietojo sūrio (nebūtina)
Kaip gaminti?
Supilkite grietinėlę į puodą, suberkite smulkintą česnaką ir čiobrelius, virkite 5 minutes (neleiskite, kad grietinėlė užvirtų).
Sudėkite grybus į kepimo indą, įberkite druskos ir pipirų, įdėkite sviesto, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Supilkite paruoštą padažą, kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje (maždaug 30 minučių).
Išimkite iš orkaitės, pabarstykite kietojo sūrio, kepkite dar 5 minutes.