Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Pietums kepu natūralias kiaulienos kepsnius ant žirnių: puikus patiekalas

Jei nežinote, ką gaminti, pasigaminkite šį skanų ir greitą patiekalą namuose. Švelnūs ir sultingi kiaulienos kepsniai su gardžiu padažu su žirneliais, tikrai neatsispirsite šiam patiekalui. Fantastiškas švelnių kiaulienos kepsnių receptas iš „YouTube“ kanalo.

Jums reikės:

  • 6 gabalėlių kiaulienos nugarinės;
  • 1 svogūno;
  • 3 skiltelių česnako;
  • 1 indelio konservuotų žirnelių;
  • miltų;
  • druskos;
  • maltų saldžiosios paprikos pipirų;
  • kepsnių prieskonių;
  • maltų juodųjų pipirų.

Ką daryti:

Mėsos gabalėlius padėkite ant kietos lentelės. Išmuškite iš abiejų pusių. Tada pasūdykite ir apibarstykite juodaisiais pipirais iš abiejų mėsos pusių. Galiausiai mėsą apibarstykite kepsnių prieskoniais. Smulkiai supjaustykite nuluptą svogūną. Česnaką sutrinkite peiliu ir smulkiai supjaustykite. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite mėsą ir apkepkite iš abiejų pusių. Iškeptą mėsą perkelkite į lėkštę. Puode įkaitinkite aliejų. Į karštą aliejų sudėkite svogūną. Kepkite iki skaidrumo. Suberkite česnaką, išmaišykite ir pakepinkite minutę. Pabarstykite maltais pipirais ir išmaišykite. Įpilkite stiklinę vandens ir sudėkite mėsos kepsnelius. Uždenkite puodą. Leiskite troškintis ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Praėjus reikiamam laikui, suberkite žirnelius ir išmaišykite. Tada uždenkite ir troškinkite dar 30 minučių, kol mėsa suminkštės.

Po pusvalandžio išimkite mėsą iš puodo. Stiklinėje sumaišykite šiek tiek miltų su vandeniu ir maišydami supilkite į puodą. Mėsą grąžinkite į padažą. Leiskite virti dar 10 minučių. Kiaulienos kepsniai ant padažo su žirneliais gali būti patiekiami su įvairiais garnyrais, priklausomai nuo jūsų pageidavimų. Štai keletas patarimų:

Ryžiai:

Ryžiai yra klasikinis mėsos patiekalų priedas, kuris puikiai dera su sultimis iš kepsnių. Galite naudoti baltuosius arba ruduosius ryžius ir pagardinti juos druska, pipirais ir žolelėmis, tokiomis kaip petražolės ar kalendra.

sultinys

Bulvės:

Bulvės yra dar vienas populiarus mėsos patiekalų priedas. Jas galima virti, kepti keptuvėje arba ant grotelių. Norėdami gauti papildomo skonio, galite jas pagardinti sviestu, česnaku ir žolelėmis.

Makaronai:

Makaronai yra universalus garnyras, kurį galima derinti su įvairiais padažais ir priedais. Paprastam garnyrui prie kepsnių galite išvirti makaronus ir pagardinti juos druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi.

Linkime jums skanaus!

Vaizdo įrašas:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kaip taupyti degalus žiemą: specialistai pasidalijo penkiais veiksmingais patarimais

Degalų taupymas žiemą – daugelio vairuotojų aktuali užduotis. Dėl žemos temperatūros ir sudėtingų oro sąlygų padidėja kuro sąnaudos, tačiau ekspertai pateikia kelis paprastus patarimus,...

Pačios stilingiausios Zodiako ženklų atstovės

Stilius – tai ne tik drabužių pasirinkimas, bet ir gebėjimas išreikšti savo asmenybę, jausti estetines detales bei pasitikėti savimi. Tačiau ar kada nors susimąstėte,...
---