Home Receptai Desertai Paprastas pieniškas biskvitas. Tereikės pasirinkti įdarą!

Paprastas pieniškas biskvitas. Tereikės pasirinkti įdarą!

0
Paprastas pieniškas biskvitas. Tereikės pasirinkti įdarą!

Šį pyragą galima apibūdinti tik dviem žodžiais – švelnus ir nesudėtingas! Šis biskvitas puikiai tinka daugeliui pyragų, tereikia pasirinkti įdarą.

Paprastas pieniškas biskvitas savo pavadinimą pateisina visu 100 procentų. Paprastas, nes nereikalauja daug laiko ir daug ingredientų, o švelnus, nes jis tiesiog tirpsta burnoje…

Jums reikės:

  • 250 ml pieno;
  • 50 g sviesto;
  • 300 g cukraus
  • 0,5 šaukštelio druskos
  • 4 kiaušinių
  • 300 g kvietinių miltų
  • 10 g vanilinio cukraus

Kaip gaminti?

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska.

Į pieną įdėkite sviesto ir užvirinkite.

Sumaišykite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Išplakite iki purumo.

Pusę karšto pieno supilkite į kiaušinių masę. Išmaišykite.

Suberkite pusę miltų ir išmaišykite.

Supilkite likusią pusę pieno ir lėtai maišydami suberkite likusius miltus.

Formą išklokite kepimo popieriumi  ir supilkite tešlą.

Biskvitą pašaukite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite 40 min.

Štai ir viskas! Skanaus!