Ingredientai:
- Grietinė – 4 valgomieji šaukštai
- Majonezas – 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai – 2 vnt.
- Miltai – 9 valgomieji šaukštai
- Sūris – pagal skonį
Gaminimo procesas:
- ✔ Tešla gaunasi skystoka, kaip grietinė. Supilkite ją į riebalais išteptą keptuvę ir ant viršaus dėkite bet kokį įdarą.
- ✔ Galite dėti ketčupo, dešros, marinuotų agurkų, alyvuogių, pomidorų ir kt. Ant viršaus užpilkite majonezą ir uždėkite storą sūrio sluoksnį.
- ✔Padėkite keptuvę ant vidutinės kaitros viryklės tik kelioms minutėms. Uždenkite keptuvę dangčiu, kai tik sūris šiek tiek ištirps, pica bus paruošta.
Skanaus!