Paruoškite šiuos skanius blynus pusryčiams pagal „YouTube“ receptą, ir jausitės sotūs visą rytą!
Jums reikės:
- 3 kiaušinių
- 100 g kumpio, dešros ar saliamio
- 1 pomidoro
- svogūnų laiškų
- 200 ml kefyro arba pieno
- druskos, prieskonių pagal skonį
- 50 g tarkuoto sūrio
- 80 g paprastų miltų
- augalinio aliejus
Gaminimo eiga:
Pasiruoškite visus reikalingus ingredientus – jei neturite kumpio, naudokite dešrą, dešreles, saliamį ar net virtą ar keptą mėsą.
Arba mėsą galite pakeisti supjaustytu sūriu.
Dubenyje išplakite kiaušinius.
Suberkite smulkiai supjaustytą dešrą, pomidorą, svogūną, įpilkite kefyrą, pagardinkite druska ir įberkite tarkuotą sūrį.
Kruopščiai viską išmaišykite.
Tada suberkite persijotus miltus ir sumaišykite iki vientisos masės.
Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir su šaukštu formuokite mažus blynelius.
Kepkite iš abiejų pusių maždaug 4-5 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Paruošta!
Skanaus!
Video receptas: