Jei po gaminimo liko daug trynių, kremas iš jų bus puikus išsigelbėjimas. Jį galima dėti į bet kokius pyragus, tortus arba patiekti kaip atskirą patiekalą!
Paprastas kremas
Jis yra paprastas,koks tik gali būti! Jis paruošiamas tik iš penkių ingredientų. Tai yra geras daugelio desertų pagrindas.
Tokio kremo kilmės šalis yra Prancūzija. Tai skiriasi nuo angliškos versijos tuo, kad recepte yra miltų. Jo dėka, virimo metu patiekalas neužsiveržia ir pavyksta net pradedantiesiems konditeriams.
Jums reikės:
- 1 pakelis vanilinio cukraus
- 35 g kvietinių miltų
- 3 kiaušinių tryniai
- 150 g cukraus
- 400 ml pieno
Gaminimas:
Pirmiausia reikia išplakti trynius su cukrumi. Į juos taip pat reikėtų pridėti vanilino ir miltų. Pieną reikia pašildyti mikrobangų krosnelėje ir supilti į trynių ir cukraus mišinį. Nepamirškite viską gerai išmaišyti. Dabar virkite viską, kol sutirštės. Viskas, galite jį naudoti, kaip tortų pertepimą ar pilti ant vaisių salotų.