Puikaus varškės deserto, kurio skonis tikrai patiks visiems, receptas. Šį desertą paruošti galėsite labai lengvai ir greitai! Jį pagaminti užtruksite tik 5 minutes. Be to, naudojamas kremas taip pat puikiai tiks ne tik šaltiems desertams, bet ir kaip įdaras, kurį galėsite naudoti pyragams, desertams, bet geriausiai tiks jį valgyti su vaisiais.
Jums reikės:
- 250 g varškės;
- 250 ml grietinėlės 33% riebumo;
- 2 pakelių vanilinio cukraus;
- 1 valgomojo šaukšto cukraus pudros;
- Banano arba kitų vaisių.
Papuošimui:
- Tirpios kakavos;
- Arba ištirpinto šokolado su grietine.
Gaminimo eiga:
Varškę, grietinėlę ir cukrų sudėkite į dubenį. Maišykite maišytuvu iki vientisos masės. Į desertinių stiklinių dugną galite sudėti bet kokius vaisius. Jei šį desertą gaminsite be vaisių ir net be šokolado užpilo – jis vis tiek bus labai skanus!
Kai į stiklines sudėsite vaisius, sluoksniuokite varškės kremą. Išlyginkite paviršių, ir galėsite papuošti šokoladiniu glajumi. Pavyzdžiui, galite apibarstyti ir paprasta kakava, tačiau grietinės ir šokolado glajus bus daug skanesnis.
Jį paruošti labai paprasta: šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje. Tada tiesiog sumaišykite su grietine ir gerai išmaišykite. Ant deserto viršaus užtepkite paruoštą glajų. Taip pat galite papuošti tarkuotu šokoladu, „Oreo“ sausainiais ar riešutais. Palikite sustingti šaldytuve ir mėgaukitės puikiu desertu!