Mėgstamiausias užkandis!
Sudedamosios dalys:
- Bulvės – 200 g
- Miltai – 100 g
- Druska – pagal skonį
- Kietasis sūris – 75-100 g
- Augalinis aliejus – 200 ml
Paruošimo būdas:
- Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje. Jas išvirusias sugrūskite, atvėsinkite, įmaišykite pusę tarkuoto kietojo sūrio ir miltų.
- Išminkykite tirštą bulvių tešlą.
- Ant miltais pabarstyto paviršiaus tešlą iškočiokite kočėlu į 0,5 cm storio apskritimą ir supjaustykite vienodais trikampėliais.
- Ant kiekvieno trikampėlio platesnio krašto užberkite tarkuoto sūrio.
- Susukite į bandeles ir kepkite keptuvėje, kol jos taps auksinės spalvos.
- Nusausinkite bandeles ant popierinės servetėlės, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
- Patiekite su grietine ar kitu padažu pagal savo skonį.
Gero apetito!