Yra patiekalų, kurie dienos pradžią padaro puikia, o varškėčiai yra vienas iš tokių patiekalų. Suvalgę jų pusryčiams, nesijausite alkani. Tačiau jie taip pat gali būti puikiu užkandžiu prie kavos ar arbatos puodelio.
Šiandien pasidalinsime nepaprastai skaniu varškėčių su obuoliais receptu.
VARŠKĖČIAI SU OBUOLIAIS
Pagal šį receptą paruošti varškėčiai yra nepaprastai skanūs. Palepinkite šeimą šiuo skaniu patiekalu nedelsiant.
Jums reikės:
- 200 g varškės
- 1 didelio obuolio
- 1 kiaušinio
- 2 šaukštų cukraus
- 2 šaukštų manų kruopų
- 3 šaukštų kvietinių miltų
- žiupsnelio druskos
- cinamono pagal skonį
- aliejaus kepimui
Gaminimas:
Pirmiausia varškę suberkite į dubenį ir sutrinkite šakute. Tada suberkite manų kruopas ir įmuškite kiaušinį.
Sutarkuokite nuluptą obuolį ir sumaišykite su varškės mase. Suberkite cukrų, druską ir cinamoną.
Po truputį suberkite miltus ir kruopščiai išmaišykite. Po to šlapiomis rankomis suformuokite varškėčius ir apvoliokite miltuose.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ten sudėkite varškėčius. Kepkite iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.
Kai varškėčiai iškeps, perkelkite juos ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių!
Jums nereikia ilgai galvoti apie tai, kaip patiekti varškėčius ant stalo. Jie puikiai dera su uogiene ar grietine. Arba galite juos tiesiog pabarstyti cukraus pudra. Pasirinkite mėgstamiausią priedą ir mėgaukitės!