Ingredientų skaičius minimalus, o rezultatas jus tikrai nustebins.
Ingredientai
- Kiaušiniai – 2 vnt.
- Cukrus – 100 g
- Cukrus – 100 ml
- Sviestas – 80 g
- Miltai – 200 g
- Vanilė ir druska – pagal skonį.
Gaminimo eiga
- Du vištos kiaušinius nuplaukite po tekančiu vandeniu ir įmuškite į gilų dubenį. Į dubenį su kiaušiniais supilkite cukrų ir gerai išmaišykite. Kiaušinius su cukrumi plakite mikseriu iki putų.
- Toliau plakant supilkite pieną. Turėtų gautis daug putų. Sudėkite minkštą sviestą, vanilinį cukrų ir druską. Sumaišykite.
-
Miltus berkite palaipsniui. Turėtumėte gauti vidutinio tankio tešlą, konsistencija panašią į grietinę. Palikite tešlą 5 minutėms ir kepkite įkaitintoje keptuvėje, keptuvę ištepę aliejumi.
- Vaflius apkepkite po minutę iš kiekvienos pusės, neleiskite jiems pridegti. Karštus vaflius iš karto susukite. Patiekite vaflius su kondensuotu pienu ir uogomis.
Skanaus!