Jei omletas ruošiamas maišant kiaušinius su pienu, grietine ar sūriu, tai kodėl gi nepabandžius jo pasigaminti su varške?
Pasirodo, šis patiekalas visai ne naujiena ir receptas gurmanams jau seniai pažįstamas.
Ingredientai
- 2 kiaušiniai
- 3 valg. š. varškės
- žalumynai
- pomidorai
- druska
Gaminimo eiga
- Iškart norime pasakyti, kad pomidorų kepti nereikia, jie kartu su žolelėmis papildys paruoštą patiekalą švieži.
- Taigi, pirmas dalykas, kurį reikia padaryti, tai įkaitinti keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus.
- Tada į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite reikiamą kiekį varškės ir išmaišykite iki vientisos masės. Pasūdykite, išmaišykite ir supilkite į keptuvę.
- Kepkite omletą ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami mišinį. Omletas bus paruoštas, kai kiaušinių-varškės masė sušoks į gumulėlius.
- Perkelkite į lėkštę, supjaustykite pomidorus, papuoškite šviežiomis žolelėmis ir patiekite.
Skanaus!