Pagal šį „YouTube“ kanalo receptą iš faršo galite pagaminti tikrą skanėstą! Šis įdarytas mėsos vyniotinis sužavės visus, esančius prie stalo!
Jums reikės:
- 700 g maltos mėsos
- 5 kiaušinių
- 10 g druskos
- 5 g maltų juodųjų pipirų
- 100 g džiūvėsėlių
- 1 svogūno
- 2 skiltelių česnako
- 150 g sūrio užtepėlės su laiškiniais česnakais
- 100 g kumpio
- 100 g kieto sūrio (griežinėliais)
- Kepimo formos 12 x 25 cm
Gaminimo eiga:
Didesniame dubenyje sumaišykite faršą su džiūvėsėliais.
Taip pat suberkite smulkiai pjaustytą svogūną, išspaustą česnaką ir du kiaušinius.
Pasūdykite, pagardinkite ir gerai išmaišykite.
Mėsos masę sudėkite į riebalais išteptą formą.
Naudodami aukštesnę stiklinę, įspauskite ją į faršą.
Po to stiklinę išimkite.
Paruoškite kumpio griežinėlius, tada užtepkite sūrelį su laiškiniais česnakais.
Ant jo dėkite kietojo sūrio riekeles ir įmuškite dar tris kiaušinius.
Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
Viskas paruošta!
Galite supjaustyti.
Patiekite su salotomis ar mėgstamu garnyru.
Linkime gero skonio!
Siūlome išbandykite kitą mėsos vyniotinio receptą su tešla. Šiuos abu receptus rasite pridedamame vaizdo įraše.
Vaizdo įrašo medžiaga: