Fantastiška idėja lengviems ir greitiems kopūstų su malta mėsa pietums!
Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- maltos mėsos – 400 g
- druskos – 10 g
- muskato riešuto – 5 g
- juodųjų pipirų – 5 g
- raudonėlio – 5 g
- česnako miltelių – 5 g
- saldžiųjų paprikų miltelių- 5 g
- svogūno – 1 vnt.
- kopūsto – 1 vnt.
- natūralaus jogurto – 150 g
- pomidorų pastos – 20 g
- petražolių – 5 g
- svogūnų laiškų – 5 g
- kepimo formos, kurios dydis 35 cm x 40 cm
Gaminimo eiga:
Kopūstą supjaustykite griežinėliais.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir ant jos išdėliokite kopūstų griežinėlius.
Dabar paruoškite visus ingredientus, kurie reikalingi maltos mėsos įdarui.
Faršą sumaišykite su smulkiai supjaustytais svogūnais, pagardinkite druska ir prieskoniais.
Kruopščiai sumaišykite ir uždėkite paruošto mėsos įdaro ant kiekvieno kopūstų gabalo.
Dar galite pagardinti mėgstamais prieskoniais.
Dubenyje sumaišykite jogurtą, pomidorų pastą, svogūnų laiškus ir petražoles.
Sumaišykite ir paskleiskite ant maltos mėsos.
Kepkite 180°C temperatūroje apie 45 minutes.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: