Tokių skanių kopūstų dar niekada nevalgėte! Kopūsto galva, įdaryta maltos mėsos mase, kietuoju sūriu ir apvyniota šonine, yra tikras delikatesas!
Nedvejokite nė sekundės ilgiau ir būtinai išbandykite šį receptą!
Jums tereikia kelių ingredientų, ir pagal šį „YouTube“ kanalo receptą pagaminsite nuostabų patiekalą.
Jums reikės:
- 1 kopūsto
- 1 kg maltos mėsos
- 5 g druskos
- 5 g juodųjų maltų pipirų
- 2 kiaušinių
- 400 g šoninės
- 150 g kietojo sūrio
Gaminimo eiga:
Išpjaukite kopūsto kotą.
Kopūste išpjaukite didelę ertmę.
Maltą mėsą sudėkite į atskirą dubenį.
Įmuškite kiaušinius.
Pagardinkite druska ir pipirais.
Gerai išmaišykite, kad visi ingredientai gerai susimaišytų.
Dabar užpildykite kopūsto ertmę malta mėsa.
Į vidurį įdėkite gabalėlį kietojo sūrio.
Kopūstą padėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Mėsos mišiniu aplipdykite visą kopūstą iš išorės.
Tuomet visą kopūstą apdėliokite šoninės griežinėliais.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 2 valandas, 160°C temperatūroje.
Atlikta.
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: