Jei pasiilgote sriubos, bet norite išbandyti ką nors nauja – šis receptas kaip tik jums. Subtilus šios sriubos skonis sužavės kiekvieną!
Ingredientai:
- vanduo – 500 ml
- upėtakis – 50 g
- bulvės – 170 g
- grietinėlė 10% – 100 g
- svogūnai – 50 g
- morkos – 50 g
- čili paprika – 30 g
- saulėgrąžų aliejaus – 5 g
- žolelės
- druska, pipirai – pagal skonį.
⠀
Gaminimas:
- Užvirkite vandenį, sudėkite kubeliais supjaustytas bulves. Smulkiai supjaustykite svogūną, sutarkuokite morkas, supjaustykite čili pipirą ir apkepkite aliejuje, tada suberkite viską į puodą su bulvėmis.
- Po 10 minučių sudėkite susmulkintą žuvį ir virkite dar 5 minutes ant vidutinės ugnies, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Supilkite grietinėlę ir dar pavirkite.
- Patiekite apibarstę žolelėmis. Skanaus!