Pasakiško skonio naminis vištienos suktinukas! Patikėkite, vieną kartą paragavę, gaminsite šį patiekalą kiekvieną savaitę. Receptas nėra sunkus, tad pavyks kiekvienam!
Ingredientai:
- 600 g maltos vištienos krūtinėlės;
- druska, raudonėlis, pipirai, svogūnai ir kiti pipirai pagal skonį;
Taip pat reikės maistinės plėvelės.
Gaminimas:
Pirmiausia virtuviniu kombainu sumalkite vištienos krūtinėlę. Perkelkite viską į dubenį, įberkite druskos ir išmaišykite.
Tada suberkite visus kitus prieskonius ir vėl gerai išmaišykite.
Maisto foliją paskleiskite ant stalviršio, apibarstykite ją maltais pipirais ir uždėkite mėsą.
Suformuokite storesnį volelį ir suvyniokite mėsą į plėvelę kaip saldainį.
Vyniokite mėsą tol, kol ji bus gražios, apvalios formos.
Paruoškite didesnį puodą ir jame užvirkite vandenį.
Tada išjunkite viryklę ir į puodą įdėkite mėsos ritinį. Palikite puode po dangčiu 1 valandai pastovėti (nevirkite). Tada išimkite ir leiskite suktinukui visiškai atvėsti.
Įdėkite į šaldytuvą bent valandai, tada supjaustykite ir pateikite. Skanaus!
Vaizdo įrašas: