Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Pasakiškai skani vakarienė su sūrio ir varškės įdaru. Pagaminsite tikrai greitai!

Jei mėgstate picą, taip pat pamėgsite ir šį skanų įdarytą patiekalą  pagal „Facebook“ tinklo receptą.

Sodrus sūrio skonis jus sužavės!

Jums reikės:

  • 1 puodelio kefyro
  • 1/2 arbatinio šaukštelio sodos (užgesintos actu)
  • 1/2 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1/2 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 3 puodelių miltų (2,5 puodelių tešlai + 0,5 puodelio minkant tešlą)
  • 200 g varškės
  • 120 – 150 g kietojo sūrio
  • 2 skiltelių česnako
  • Aliejaus kepimui

Gaminimo eiga:

  1. Pirmiausia paruoškite tešlą. Į dubenį su kefyru supilkite druską, cukrų ir sodą (nugesintą su actu) ir sumaišykite šluotele.
  2. Įberkite persijotus miltus dalimis ir maišykite, kol tešla taps vientisa.
  3. Tešlą padėkite ant miltais pabarstyto stalviršio ir minkykite, kol tešla bus tinkamos konsistencijos.

Įdėkite ją į maišelį ir leiskite 15-20 minučių pabūti.

  1. Įdarui galite naudoti bet kokį kietą sūrį, kurį sutarkuokite su smulkia trintuve.

Suberkite varškę, žiupsnelį druskos, išspauskite dvi česnako skilteles ir gerai išmaišykite įdarą.

Padalinkite įdarą į 4 dalis.

  1. Padalinkite tešlą į 4 dalis ir iš kiekvienos dalies suformuokite 5 mm storio blynus.

Į vidurį įdėkite įdaro, sulenkite blyną. Galite lengvai pakočioti su kočėlu, kad blynas būtų plonesnis.

  1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite iš abiejų pusių, kol pagels.
  2. Iškepę padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad atsikratytumėte riebalų pertekliaus.
  3. Atlikta.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...

Ką daryti, jei parduotuvėje pirktas avokadas yra kietas kaip akmuo?

Avokadai – daugelio mėgstamas vaisius, kuris puikiai tinka pusryčiams, užkandžiams ar net gurmaniškoms vakarienėms. Tačiau ne visada pavyksta išsirinkti tobulą, prinokusį avokadą. Dažnai parduotuvėje...
---