Išbandykite ką nors naujo virtuvėje ir paruoškite virtus kiaušinius pagal vieną iš šių 3 paprastų „YouTube“ kanalo patarimų.
Tai gali atrodyti sudėtinga, tačiau iš tikrųjų tai nereikalauja didelio mokslo, ir šie kiaušinių paruošimo būdai pakeis jūsų dienos racioną!
Puikūs kiaušiniai – tarsi restorane!
Būdas
- Į puodą įpilkite vandens ir druskos, užkaiskite, o į dubenį įmuškite kiaušinius.
- Tada į verdantį vandenį supilkite kiaušinius (nesuplaktus), uždenkite dangčiu ir virkite 4 minutes.
- Viskas, paruošta!
- Kiaušinius išimkite ant lėkštės ir galite patiekti.
Būdas
- Paruoškite mažus dubenėlius su trupučiu vandens ir į kiekvieną įmuškite po vieną kiaušinį.
- Į puodą įpilkite šiek tiek vandens, įdėkite specialią plokštelę ir uždėkite ant jos dubenėlius su kiaušiniais.
- Taip virkite keletą minučių uždengę dangčiu, kol kiaušinio paviršius taps kietas.
- Iš dubenėlių išpilkite vandenį ir mentele išimkite kiaušinius.
Skanaus!
Būdas
- Gilesnėje keptuvėje leiskite vandeniui užvirti ir įdėkite aliejumi pateptą metalinį samtį.
- Įmuškite kiaušinį ir taip virkite, kol kiaušinio baltymas sustings.
- Tada kiaušinį iš samčio įdėkite į vandenį, kad jis galutinai išvirtų.
- Išjunkite ugnį, uždenkite dangčiu ir leiskite jam virti dar 3 minutes.
Viskas, paruošta!
Štai trys paprasti būdai, kaip galite pasiruošti kiaušinius kitaip!
Gero apetito!
Vaizdo medžiaga: