Net ir tuomet, jei niekada nesate kepę pyrago, tikrai galite išbandyti šį receptą, kuris jums tikrai patiks. Tešlos paruošimui sugaišite visai nedaug laiko, na, o tuomet beliks tik pašauti pyragą į orkaitę.
Jums reikės:
Tešlai:
- 3 kiaušinių
- 1 stiklinės granuliuoto cukraus (stiklinė – maždaug 250 ml)
- 1 pakelio vanilinio cukraus
- 1 stiklinės tirpios kakavos
- 1/2 stiklinės aliejaus
- 1 stiklinės grietinės
- 1 stiklinės miltų
- 1/2 arb. š. sodos
Užpilui:
- 125 ml 33% plakamosios grietinėlės
- 200 g juodojo šokolado
Papuošimui:
- Šokolado
- Riešutų
Kaip gaminti?
Kiaušinius išplakite su cukrumi.
Palaipsniui supilkite aliejų.
Įpilkite grietinės ir sudėkite kitus tešlos ingredientus.
Tešlą supilkite į riebalais išteptą formą.
Galite įdėti šokolado gabaliukų ir riešutų.
Kepkite maždaug valandą 160°C temperatūroje.
Grietinėlėje ištirpinkite juodąjį šokoladą ir užpilkite ant pyrago.
Pyrago šonus galite papuošti smulkintais riešutais ir šokolado drožlėmis.
Skanaus!