Jums reikės:
- 10 bulvių
- 2 morkų
- 2 česnako skiltelių
- 3 svogūnų
- Augalinio aliejaus
- Žalumynų (pagal skonį)
- Druskos ir kitų prieskonių (pagal skonį)
Kaip gaminti?
- Nuluptas bulves supjaustykite gabalėliais.
- Atskirai sumaišykite augalinį aliejų, išspaustą česnaką, susmulkintas žoleles, druską ir kitus prieskonius.
- Padažą užpilkite ant bulvių ir išmaišykite.
- Svogūną supjaustykite mažais gabalėliais, morkas sutarkuokite.
- Sudėkite bulves į kepimo rankovę, suberkite svogūnus ir morkas.
- Maišelio galus suriškite, šiek tiek pakratykite, kad ingredientai susimaišytų.
- Kepkite 180-200°C maždaug valandą.
Skanaus!