Ketvirtadienis, 28 lapkričio, 2024

Naujausi

Orkaitėje kepti kopūstai: skanu valgyti ir karštus, ir atvėsusius!

Šį patiekalą paruošite vos iš 4 ingredientų, druskos ir pipirų. Orkaitėje kepti kopūstai tikrai patiks visai šeimai, o šį patiekalą paruošite iš tikrai nebrangių produktų.

Jums reikės:

700 g kopūstų

150 ml pieno

1 kiaušinio

1 šaukšto kukurūzų arba bulvių krakmolo

Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti?

Nuplaukite kopūstą, nuimkite viršutinius apvytusius lapus. Perpjaukite kopūstą per pusę, o tada supjaustykite smulkesniais gabalėliais.

Kopūstų gabaliukus suberkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu. Virkite ant silpnos ugnies maždaug 5 minutes.

Krakmolą sumaišykite su šlakeliu pieno, maišykite, kol mišinys taps vientisas. Supilkite likusį pieną, įmuškite kiaušinį, suberkite druską ir maltus juoduosius pipirus. Galite įdėti džiovinto imbiero miltelių ar kitų mėgstamų prieskonių.

Suberkite smulkintus kopūstus į kepimo formą.

Supilkite pieno mišinį. Uždenkite folija.

Kepkite iki 180 ° C įkaitintoje orkaitėje. Nuimkite foliją ir kepkite, kol viršus gražiai pagels.

Galite patiekti kaip garnyrą ar kaip pagrindinį patiekalą.

Skanaus!

 

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Pakanka vos vieno žvilgsnio į žmogaus rankas, kad perskaitytumėte jo charakterį tarsi atverstą knygą

Ar žinojote, kad žmogaus rankos gali daugiau pasakyti apie jo asmenybę, nei iš pirmo žvilgsnio atrodo? Vienu žvilgsniu į rankas galima atrasti subtilių užuominų...

Retrogradinis Merkurijus 2024 m. lapkričio 26 – gruodžio 15 d.: kaip išnaudoti šį laikotarpį savo naudai?

Retrogradinis Merkurijus: mitai ir realybė Retrogradinis Merkurijus – tai reiškinys, kuris pasitaiko maždaug tris kartus per metus ir sulaukia daug dėmesio, ypač internete. Nors visos...
---